Home / archiefcentraal / workshop symbolische sieraden

workshop symbolische sieraden

Als je de wens hebt altijd al een sieraad te willen dragen dat uniek en speciaal is omdat hij bij jou past. Dan is de workshop ‘Eigen Sieranden’ maken net datgene wat je zoekt. Een sieraad dat misschien iets uitstraalt waarin je gelooft. Woensdag 26 januari om 19.30 uur, en op donderdagmiddag 27 januari 13.30 uur, wordt er in De Kern aan de Bouwstraat in Stegeren een creatieve workshop georganiseerd.

Na een kleine inleiding zal er aan het werk gegaan worden met veel verschillende soorten glaskralen, parels, draad, bedels (hart, vis, duif, anker, kruis), om hier een prachtig sieraad, in de vorm van een ketting of armband, van te maken.

De kosten van deze workshop zullen ongeveer € 10.00 zijn. Voor meer informatie, en opgave kun je je opgeven bij Allina Kremer, 0529-457595 of via allinakremer@kpnplanet.nl . Geef hierbij ook aan of de voorkeur uitgaat naar de woensdagavond of de donderdagmiddag.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.