Home / archiefcentraal / wegener stelt nieuwe reorganisatie jaar uit

wegener stelt nieuwe reorganisatie jaar uit

De eigenaren van Wegener eisen hoge winstmarges omdat ze anders niks aan hun aandelen hebben. Door onder meer de voortdurende daling van het aantal abonnees staan die marges zwaar onder druk. Ook de overstap op tabloid heeft die negatieve spiraal niet kunnen doorbreken. In de wandelgangen ging het verhaal dat in navolging van Zwolle, Kop van Overijssel en Vechtdal, ook Salland, Deventer en Apeldoorn tot één editie zou worden samengevoegd. Dat is in elk geval voor 2011 van de baan.

Het verzet tegen opvolger Noor Velgaard van de op een zijspoor gezette Joop Munsterman (ook baas bij FC Twente) lijkt bij het personeel gebroken. De ondernemingsraad wilde in eerste instantie dat die beslissing zou worden teruggedraaid.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.