warmte gezelligheid en muziek op kerstmarkt

De Kerstmarktcommissie van de Kerstmarkt Ommen is blij. Blij met de nieuwe spierwitte kerstboompjes, blij met de nieuwe kerstverlichting, maar vooral blij met alle enthousiaste collega’s en de stijgende lijn waarin de HVO zich bevindt. Wat hen betreft kan de Kerstmarkt nu al niet meer kapot.

Net als Ommen Life is ook de Kerstmarkt onderverdeeld in thema’s. Muziek neemt dit jaar een grote plek in. Op een podium aan de Varsenerpoort zorgen tal van plaatselijke en regionale koren en orkesten voor een spetterend programma, aangevuld door draaiorgelmuziek, gespeeld door het grootste draaiorgel ter wereld.

Ook in de Hervormde Kerk op het Kerkplein wordt een doorlopend muziekspektakel gehouden met optredens van diverse koren en niemand minder dan de Bazieoband. Op de Markt verrijst onder het thema Taste een schitterend verwarmd Wintercafé, waar hongerige kerstmarktgangers verwend worden met proeverijtjes en drankjes van Flater, Tante Pos en Wildthout.

De tent wordt aangekleed met kroonluchters, chique gedekte tafels en een sfeervol muzikaal behangetje bestaande uit Rico Magsino, een jong Ommer pianotalent. Hij geeft de hele dag door pianoconcerten en wordt daarbij zo nu en dan begeleid door diverse zangeressen, waaronder Simone Hekman. De diverse muzieklocaties worden door duo Saxeon als het ware met elkaar verbonden. Zij slenteren al spelend op accordeon en saxofoon van plein tot plein.

Ook voor de kinderen is er volop te beleven. Een echte kerststal met levende dieren, een bobsleebaan om lekker vanaf te zwieren, de versierde kerstbomenwedstrijd en natuurlijk volop oliebollen en andere lekkernijen. De Kerstmarkt wordt gehouden op 18 december en duurt van 14 uur tot 22.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.