vriendenkringen zoekt deelnemers en vrijwilligers

Vrienden hebben is voor veel mensen belangrijk, maar is niet altijd vanzelfsprekend. Vriendenkringen kan hier een ondersteunende rol in spelen. Het is een project van MEE IJsseloevers in Overijssel. Drie jaar geleden is Vriendenkringen gestart in de gemeenten Ommen, Hardenberg, Hellendoorn, Rijssen en Twenterand.

De groepen bestaan uit maximaal vijf mensen. Tijdens de eerste drie bijeenkomsten is zowel een medewerker van MEE als een vrijwilliger aanwezig. Zodra de groep draait wordt de begeleiding overgedragen aan een vrijwilliger.Om de activiteiten in goede banen te leiden is MEE IJsseloevers op zoek naar vrijwilligers, die op regelmatige basis leiding willen geven aan een Vriendenkring.

Vriendenkringen, waar momenteel een vrijwilliger voor wordt gezocht zijn:

• een groep van twee jongens, leeftijd 17 en 18 jaar uit Nijverdal en Vroomshoop

• een damesgroep, leeftijd 29-37 jaar uit Vroomshoop en Westerhaar

• een damesgroep, leeftijd 43-46 jaar uit Vroomshoop en Ommen

• een groep van twee heren, leeftijd 32 en 36 jaar uit Ommen en Den Ham

• een damesgroep, leeftijd 22-28 jaar uit Westerhaar, Rijssen en Hardenberg

Heeft u een beperking of zoekt u iemand om iets te ondernemen? Neem dan voor meer informatie of aanmelding contact op met MEE IJsseloevers 0529 45 20 11. Voor meer informatie bezoek de site op www.mee-ijsseloevers.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.