Home / archiefcentraal / twente plat in theater carrousel

twente plat in theater carrousel

Met de geheel eigen Twentse humor weet theatergezeldschap Twente Plat het publiek aan het lachen te krijgen. Hendurk en Geessie vertellen over de nieuwste avonturen bij de buren, Karel van de Kate heeft het in het vet met de mobiele telefoon, Mans is op zijn allerbest als FC Twente-hooligan, Tinus van Tuurndorp zoekt een vrouw in De Lomperik en Aaltje en Trijntje hebben het weer eens helermal gehad met hun beider kaerls.

Twente Plat treedt vrijdag 14 januari op in Theater Carrousel in Ommen, aanvang 20.15 uur. De nieuwe theatertournee loopt weer op rolletjes. Kijk voor meer informatie en/of het reserveren van kaarten à € 15,- op www.theatercarrousel.nl, of VVV Ommen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.