tcr dalfsen verder onder andere naam

TCR Dalfsen heet vanaf 1 januari 2011 TCR Vervoer. Dat hebben de directeuren Bas en Marc Roescher woensdagavond tijdens de kerstborrel aan het personeel van het vervoersbedrijf medegedeeld. De naamswijziging is voor de vestigingen in Raalte en Dalfsen het minst ingrijpend, maar voor de vestigingen in Deventer (TRD) en Zutphen (TCO) betekent het een volledige verandering van de bedrijfsnaam.

Het enige onderscheid dat na de naamsverandering nog te maken is in de bedrijven, is de plaats waar ze gevestigd zijn. De voertuigen van TCR Raalte worden voorzien van stickers met ‘Regio Raalte’. De voertuigen van Taxi Rietman Deventer gaan stickers met ‘Regio Deventer’ dragen. TCO in Zutphen gaat ‘TCR Vervoer Regio Zutphen’ heten.

De naamswijziging geldt voor alle bedrijven die taxivervoer uitvoeren. TCR Tours, TCR Autoverhuur en TCR Exclusief Vervoer blijven op deze manier afzonderlijke namen. De naamswijziging wordt geleidelijk doorgevoerd. Het bedrijf wil een duidelijkere communicatie in haar naamgeving gaan voeren. Tegelijkertijd met de naamswijziging worden ook compleet vernieuwde websites gelanceerd en krijgen alle voertuigen nieuwe bestickering.

“Het wordt niet alleen voor ons eigen personeel wennen. Ook onze klanten zullen in het begin moeten wennen aan de nieuwe naamgeving,” laat Marc Roescher weten. De eerste taxi met het nieuwe logo werd door Frans en Marga Roescher onthuld. De vorige eigenaren van het vervoersbedrijf hebben sinds 1992 het oude logo gevoerd. Na het onthullen sprak Frans Roescher zijn tevredenheid over de nieuwe huisstijl uit. “Het oogt modern, fris. Die vernieuwde stijl moet meer duidelijkheid geven in het totaalbeeld van het bedrijf.”

Ook het personeel lijkt gecharmeerd van de eenheid in het bedrijf. De enige die minder gecharmeerd was van de nieuwe logo’s, was de jongen die het vermoeden had dat hij de oude stickers van de taxi’s moet gaan verwijderen. Maar dat zei hij met een grote glimlach op zijn gezicht. “We kunnen met dit logo de komende achttien jaar verder,” liet Marc Roescher nog weten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.