spookpianist waart door ommen

Mensen hoorden vaak plotseling pianomuziek in diverse huizen, zonder dat daar iemand thuis was of er licht brandde. Vaak klassiek, maar soms ook sfeermuziek, zoals kerstliedjes. Wie de onzichtbare pianist is weet helaas niemand.Misschien een beroemde muzikant, maar misschien ook iemand die juist niet zo beroemd wil worden maar iedereen wil vermaken met zijn kunsten.

De muzikale meiden van Intertoys hebben echter een plan bedacht. Ze proberen hem te lokken door een echte piano in de speelgoedwinkel te zetten. En zowaar lijkt de spookpianist ineens weer op te duiken. Hij speelt soms zomaar ineens de mooiste muziekstukken van Mozart, Bach, Chopin en vele andere beroemde meesters. En natuurlijk kerstliedjes die onmisbaar zijn in deze gezellige periode.

En dat zonder dat er iemand achter de piano zit, behalve de lieve huisberen van de winkel natuurlijk. Maar die doen ’s nachts ook wel eens een dansje door de winkel is verteld.

Wie weet wordt de spookpianist ooit ontmaskerd, misschien ook niet, maar het is bijzonder om te zien dat de toetsen van de piano zomaar worden geroerd, zonder pianist. Of toch….? Tijdens de Kerstmarkt kan er maar zo ineens iemand in Ommen zitten te spelen die meer kwaliteiten heeft dan menigeen had verwacht.

Kun je zelf bijzonder goed pianospelen, maar is het altijd bij een hobby gebleven, kom dan naar Intertoys en schrijf je in. Wie weet kun jij je kunst komen vertonen in de Varsenerstraat of aan de vleugel op de Markt. Donderdag kun je zonder groot publiek komen proefdraaien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.