Home / archiefcentraal / spanning en hoogtepunten bij clubkampioenschap gvo

spanning en hoogtepunten bij clubkampioenschap gvo

Gymnastiek vereniging Ommen hield afgelopen zaterdag 11 december, haar jaarlijkse clubkampioenschap. In een afgeladen sporthal de Slaghen werden de winnaars na een lange spannende wedstrijd bekend gemaakt.

Clubkampioen bij de selectie en algemeen clubkampioen werd Romy Holtvluwer met een gemiddelde score van 9.54. Matthé Kraaijvanger werd kampioen bij de recreatie jongens met een score van 8.53 en Laura Polman won bij de meisjes met een 8.43.

Het was een ouderwets gezellige wedstrijd in sporthal de Slaghen waar de gymnasten van GVO onderling streden om de medailles en natuurlijk de hoofdprijs: de beker voor de clubkampioen 2010. Aangemoedigd door familie en fans deden de ruim 80 deelnemers erg hun best om de voorgeschreven oefeningen op de verschillende toestellen zo goed mogelijk uit te voeren. Vooral voor de leden van de recreatie gym was het heel spannend en voor sommigen zelfs het hoogtepunt van het jaar.

Voor Chantal Kremer was het in ieder geval een geslaagde dag. Zij won niet alleen een medaille voor haar derde plaats in haar eigen groep maar kreeg ook een waardebon van het bestuur voor beste verkoopster van de Grote Clubactie.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.