Home / archiefcentraal / spannend toneelstuk in de overkant

spannend toneelstuk in de overkant

De toneelvereniging De Kleine Kunst speelt vanaf 29 januari het verhaal ‘Mode in ’t slachthuus’. Het stuk, geschreven door Herman van der A, speelt zich af in het dorpscentrum. De kerk die daar staat wordt aangekocht als woning door een bijzonder stel. De buurtbewoners vinden het maar niks en de wildste taferelen passeren de revue. Zullen zij het geheim van het slachthuus ontrafelen?

De uitvoeringen van deze spannende voorstelling vindt plaats in De Overkant in Dalfsen op 29 jarnuari, 4, 5 en 12 februari. Kaarten zijn te bestellen via de familie Morrenhof, 0529-431282 of bij De Overkant, 0529-431570. Alle voorstellingen beginnen om 19.45 uur. De zaal is vanaf 19.00 uur geopend.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.