sneeuwval ook effect op treinverkeer

Sneeuwval ook morgen effect op treinverkeer. NS rijdt morgen een speciale winterdienstregeling Vanaf het begin van de dag past NS dienstregeling aan vanwege het aanhoudende slechte weer. Dit houdt in;

– Minder treinen, langere reistijden, intercityfrequentie aangepast

– Preventieve aanpassing houdt treinen in beweging

De verwachting is dat ook morgen het weer effect heeft op het treinverkeer. Daarom voert NS vanaf het begin van de dag een geplande aanpassing aan de dienstregeling in – speciaal ontworpen voor deze weersomstandigheden – zodat treinen kunnen blijven rijden en iedereen op zijn bestemming komt. Dit betekent dat treinreizigers de hele zaterdag rekening moeten houden met een langere reistijd en drukkere treinen. NS adviseert reizigers kort voor vertrek de meest actuele reisinformatie te raadplegen.

Reisinformatie

Reizigers wordt geadviseerd een uur voor vertrek via de mobiele site mobiel.ns.nl of via de “apps” voor mobiele telefoons of teletekst pagina 751 de juiste informatie te zoeken over de reis. NS zal gedurende de dag updates geven van de situatie op het spoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.