Home / archiefcentraal / rijden onder invloed

rijden onder invloed

De APK van de auto bleek te zijn vervallen en bij de controle werd een alcohollucht geroken. Bij de blaasproef op straat blies de man een F. Bij de ademanalyse op het bureau blies de man 375 ug/l.

Proces-verbaal werd tegen hem opgemaakt voor rijden onder invloed. Ook bleek de man zijn rijbewijs ongeldig te zijn verklaard. Daarop werd de man zijn rijbewijs ingenomen. Ook bleek de man nog wat boetes te hebben open gestaan. Zijn auto werd daarom buiten gebruik gesteld.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Home / archiefcentraal / rijden onder invloed

rijden onder invloed

Op donderdagmiddag 2 december zou op de kruising van de Schurinkstraat met de Schurinkhof een aanrijding tussen twee auto’s hebben plaatsgevonden.

Een 28-jarige vrouw uit Ommen wilde vanaf de Schurinkhof linksaf slaan de Schurinkstraat in en gaf aan dat zij was geraakt door een andere auto, bestuurd door een 41-jarige man uit Ommen. Een getuige had de aanrijding ook gezien en had dit aan de vrouw aangegeven.

De politie is op zoek naar deze getuige en eventuele andere getuigen van dit voorval. Was u de getuige of heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. De 41-jarige Ommenaar blies op straat een F.

Bij de ademanalyse op het bureau blies hij 1495 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en proces-verbaal werd opgemaakt voor rijden onder invloed. De man verklaarde wel gereden te hebben maar geen aanrijding te hebben gehad. Naar de toedracht van de aanrijding is door de politie een nader onderzoek ingesteld.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.