Home / archiefcentraal / prachtige kerstwandeling palthehof

prachtige kerstwandeling palthehof

De deelnemers genoten volop van het besneeuwde landschap, aldus de organisatie. Niet alle wegen waren sneeuwvrij, maar dit leverde voor de wandelaars geen problemen op.

Het was de zevende keer dat het museum een kerstwandeling organiseerde. Elk jaar wordt er een nieuwe route uitgezet langs telkens weer een element dat voor de deelnemers tot dan toe onbekend was. Zo ging de tocht dit keer voor een deel over een oud boerenpad dat niet meer vrij toegankelijk is. Even daarvoor genoten de deelnemers van een consumptie in een karakteristieke boerderij die momenteel als zodanig geen dienst meer doet.

Bij terugkomst in museum Palthehof konden de wandelaars de tentoonstelling van miniatuur trekkers en andere landbouwwerktuigen bekijken. Deze tentoonstelling is deze week nog te zien op 28, 29 en 30 december, telkens van half twee tot half vijf.

Lees ook

Ommerschans zit niet te wachten op bataljon getraumatiseerde asielzoekers

OMMEN – Er is flinke beroering ontstaan in het noordelijkste puntje van de gemeente Ommen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.