Home / archiefcentraal / pietengym bij de hypotheekgroep flash

pietengym bij de hypotheekgroep flash

De mini’s van volleybalvereniging De Hypotheekgroep Flash Nieuwleusen hadden donderdag een iets andere training dan normaal. Het was namelijk weer tijd voor de jaarlijks terugkerende Pieten training bij de jongste jeugd van de vereniging.

De mini’s deden verschillende spelletjes en ondertussen kwamen de pieten binnengestormd om de boel een beetje op stelten te zetten. De pieten gingen meedoen met de spelletjes en dat ging niet altijd helemaal goed. Al met al werd het allemaal een gezellige boel, waaraan zowel de kinderen als de pieten veel lol beleefden.

De pieten hadden voor alle kinderen een zakje pepernoten meegenomen en na afloop kregen ze nog een bekertje ranja en een chocolade sinterklaas of pietje. De vereniging kijkt terug op een geslaagde middag samen met de mini’s en de pieten.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.