Home / archiefcentraal / onderscheiding voor soli deo gloria

onderscheiding voor soli deo gloria

De werken Fort Elmina, Local Hero en First Circle werden door de jury beoordeeld met 91,18 punten. Hiermee werden korpsen uit Waalre, Twello en Someren verslagen, alleen de slagwerkers van Elspeet en Reusel behaalden op dit concours een hoger puntenaantal.

Het slagwerkensemble onder leiding van Roel-Jan Jongsma kwam uit in de hoogste divisie (ere-divisie). Met dit puntenaantal mag het slagwerkensemble deelnemen aan het NK wat in 2011 wordt gehouden in Berlicum.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.