Home / archiefcentraal / oliebollenstratentoernooi mhc dalfsen

oliebollenstratentoernooi mhc dalfsen

Het is weer bijna zover, het traditionele Oliebollenstratentoernooi staat voor de deur. Op 8 januari om 13.00 uur vindt de afslag plaats van het jaarlijkse evenement waarin alle hockeyliefhebbers, vrienden, familie en buren zich komen uitleven op het gezellige toernooi, waar de hockeybal en oliebol centraal staan.

De strijd wordt als vanouds uitgevochten tussen gelegenheidsteams die de namen van Dalfser straten dragen. Het toernooi wordt afgerond met een nieuwjaarsborrel van de MHC Dalfsenin de Gerner Es in Dalfsen.

Lees ook

Coronavirus zit OZC dwars

OMMEN – OZC zette de seizoenouverture tegen Fit Boys om in een degelijke driepunter. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.