oliebollen van de broederband

De inwoners van Beerzerveld wordt het dit jaar wel heel makkelijk gemaakt om aan heerlijke oliebollen te komen. Bestellen kan telefonisch, via opgaveformulieren of wat dacht u van weboliebollen.

Ook dit jaar bakt de muziek- en drumbandvereniging De Broederband Beerzerveld weer oliebollen ter versteviging van de kas. Vroeg in de ochtend van Donderdag 30 december wordt er begonnen met het bakken.

Bestellingen kunt u opgeven via het huis aan huis formulier wat deze week wordt bezorgd en enkele dagen later weer wordt opgehaald door de leden van De Broederband.De oliebollen, die gebakken worden met of zonder rozijnen, worden donderdag 30 december bij u thuis bezorgd. Mocht u de leden hebben gemist, dan kunt u uw bestelling telefonisch doorgeven aan Chris Stuut tel. 0523-251790 of via de mail: cstuut23@hotmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.