Home / archiefcentraal / nieuwjaarswandeling in ommen

nieuwjaarswandeling in ommen

Er kan gestart worden tussen 10.00 uur en 14.00 uur vanuit het Natuurinformatiecentrum Ommen, Hammerweg 59a. De midwinterhoornblazers uit Den Ham zullen bij de start en de finish “de oude roep” laten klinken. De 7 kilometer lange wandeling voert door een prachtig historisch natuurgebied. Voor de deelnemers is er na afloop warme chocolademelk, glühwein of een kop erwtensoep. De kosten voor deelname bedragen € 3,– per persoon, dit is inclusief chocolademelk, glühwein of erwtensoep.

In het Natuurinformatiecentrum Ommen is informatie over de natuur in de omgeving van Ommen te vinden. De natuurbeherende organisaties Landschap Overijssel, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten werken hier samen. Vele enthousiaste vrijwilligers zijn er actief om bezoekers te ontvangen en vragen te beantwoorden.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.