Home / archiefcentraal / nieuwbouw spelzaal lveld volgens de planning

nieuwbouw spelzaal lveld volgens de planning

De leden van de sportverenigingen hebben ook de plannen goedgekeurd om de kantine van de voetbalvereniging gezamenlijk te gaan gebruiken. De bestaande kantine van de sporthal wordt in de toekomst als multifunctionele ruimte ingezet. Nu al maakt Allio Kinderopvang daar gebruik van.

De sporthal en spelzaal krijgen een lounge waar een kopje koffie kan worden gedronken als de kantine onverhoopt gesloten is. Als de kantine wel open is, kan de lounge gemakkelijk bij de kantine aangesloten worden. Er is een inrichtingscommissie bezig om kleuren en materialen van de lounge en kantine op elkaar af te stemmen zodat het één geheel wordt.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.