Home / archiefcentraal / muzikale kerstwandeling op landgoed beerze

muzikale kerstwandeling op landgoed beerze

Toneelvereniging ‘Vorie Vana’ verleent haar medewerking aan dit evenement. Het kinderkoor van basisschool ‘De Hoekstee’ zingt kerstliederen en de Midwinterhoorngroep uit Twenterand zal de ‘Oale Roop’ ten gehore brengen. ‘De Broederband’ vormt samen met de leden van muziekvereniging ‘Ons Genoegen’ uit Heino een groot orkest. Langs de route zijn diverse warme en koude versnaperingen aanwezig. De wandeling start om 16.00 uur bij de ingang van Landgoed Beerze bij de Beerzerpoort en duurt tot 20.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.