midwinterhoornblazen op het laer

Vroeger verjoeg men er geesten en demonen mee en volgens de overlevering zelfs wolven. Ook diende de midwinterhoorn om plattelanders onder elkaar te waarschuwen voor een naderend gevaar. Sinds het Christendom wordt hiermee het kerstfeest aangekondigd. Een traditie die in de 19e eeuw in onbruik raakte en sinds 1953 nieuw leven is ingeblazen. Wilt u dit schouwspel met eigen ogen en oren bewonderen en beluisteren?

Op zondag, 26 december van 17.00 tot ongeveer 18. 30 uur bent u van harte welkom op Landgoed Het Laer. U wordt warm ontvangen geheel in kerstsfeer; bij het open vuur met een te verkrijgen, verkwikkend glas Glühwein. Een mooie afsluiting van de kerst, voor vrienden en familie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.