Home / archiefcentraal / met pilates fit het nieuwe jaar in

met pilates fit het nieuwe jaar in

Met de kerstdiners achter de rug en de oliebollen in het vooruitzicht is het belangrijk om je lichaam in goede conditie te houden.

Bewegingen door middel van pilates versterken de dieper gelegen spieren in de buik, billen, benen en de rug. Hiermee kunnen zelfs rugklachten worden voorkomen en je voelt je weer helemaal fit. Annet is zeer mobiel met haar sportclub, ze geeft haar lessen in verschillende sportaccomodaties in de omgeving.

Lessen worden begonnen met een Zumba warming-up en een kort conditie-gedeelte. Alles onder een ritmische begeleiding van muziek. De lessen wordt afgewisseld door steps oefeningen, callanetics oefeningen, tae-bo, en het gebruik van de Dyna-band en gewichtjes om de oefeningen een extra verdieping te geven. De oefeningen zijn geschikt voor jong en oud.

Vrijblijvend kunt u één les gratis meedoen. De lessen worden onder andere gegeven op maandagochtend en maandag-, dinsdag- en woensdagavond in Ommen. Op dinsdagochtend in Dalfsen, woensdagochtend in Hardenberg en vrijdagochtend in Slagharen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annet Welleweerd, tel. 0523-612747 of 06-10211378 of kijk op de website: www.welleweerd.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.