Home / archiefcentraal / met de feestdagen denken aan een kind

met de feestdagen denken aan een kind

Welke kinderen worden uitgezonden

Kinderen buiten de westelijke landen zoals de Oekraïne waar politiek en armoede overheerst maar ook kinderen uit het westelijk Europa zoals, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en, jawel, ook uit Nederland.

Kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar die vaak uit tehuizen of gebroken gezinnen komen en door wie problemen zoals: mishandeling, geldgebrek, alcohol of drugsgebruik als normaal wordt ervaren omdat zij niet anders kennen. Kinderen die gewend zijn om voor zichzelf of voor broertjes en zusjes te zorgen. Kinderen waarvoor Assepoester geen sprookje is maar de realiteit. De kinderen worden in het algemeen in de zomervakantie voor 3 weken uitgezonden in de periode tussen 22 juni en 12 augustus.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Familie Alberts 0529-481409, of via e-mail info@europakinderhulp.nl, meer informatie is te vinden op www.europakinderhulp.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.