met de feestdagen denken aan een kind

Welke kinderen worden uitgezonden

Kinderen buiten de westelijke landen zoals de Oekraïne waar politiek en armoede overheerst maar ook kinderen uit het westelijk Europa zoals, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en, jawel, ook uit Nederland.

Kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar die vaak uit tehuizen of gebroken gezinnen komen en door wie problemen zoals: mishandeling, geldgebrek, alcohol of drugsgebruik als normaal wordt ervaren omdat zij niet anders kennen. Kinderen die gewend zijn om voor zichzelf of voor broertjes en zusjes te zorgen. Kinderen waarvoor Assepoester geen sprookje is maar de realiteit. De kinderen worden in het algemeen in de zomervakantie voor 3 weken uitgezonden in de periode tussen 22 juni en 12 augustus.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Familie Alberts 0529-481409, of via e-mail info@europakinderhulp.nl, meer informatie is te vinden op www.europakinderhulp.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.