Home / archiefcentraal / marienberg in voorbereiding op protos

marienberg in voorbereiding op protos

Voordat de roodzwarten de voorronde spelen op maandag 27 december in Ommen nemen ze nog deel aan twee oefentoernooien. Maandag 20 december oefent de ploeg van trainer Hennie Haverkort in Hardenberg tegen Dalen, HODO en Zuidwolde. Plaats van handeling is sporthal ‘de Meet’, aanvang: 19.00 uur.

Twee dagen later, op woensdag 22 december, zijn de Mariënbergers present op de 6e editie van het ZVO/Schutte Informatisering zaalvoetbaltoernooi. In poule A treffen zij Nieuwleusen en het organiserende ZVO 1. In de andere poule strijden OZC, Bergentheim en Hardenberg’85 om de ere-plaatsen. Het toernooi in ‘De Carrousel’ begint tevens om 19.00 uur.

Het Protos-team van Mariënberg is nagenoeg bekend, het zal niet veel afwijken van de laatste jaren. Maandag 27 december start Mariënberg om 18.00 uur tegen Protos, eveneens in ‘de Carrousel’ in Ommen. Verder speelt het in de voorronde achtereenvolgens tegen Dalfsen, Hellendoorn en OZC. Mocht Mariënberg verder komen, zijn de kwartfinales op donderdag 30 december. Mariënberg is ook te volgen de speciale Protos-Weering site: http://marienbergpw.nl

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.