Home / archiefcentraal / marienberg in halve finale protos

marienberg in halve finale protos

Er was gehoopt op een halve finale met regionale tegenstanders als HHC Hardenberg, Hardenberg’85, Bergentheim, Gramsbergen en OZC Ommen. Helaas, loting bepaalde anders. Mariënberg reist zaterdag 8 januari af naar Dalen. In sporthal ’t Grootveld’ nemen ze het op tegen Titan, Dalen, Drienerlo en Zuidwolde.

Er heerste een waanzinnig sfeertje in Dedemsvaart. De fanatieke en luidruchtige aanhang van onder andere Hollandscheveld en HZVV zorgde voor ‘Angelslo-achtige’ toestanden. Vooraf was Poule B aangeduid als ‘de poule des doods’. De ploeg van trainer Hennie Haverkort begon moeizaam tegen het sterke Hollandscheveld, er werd gelijkspeeld met 1-1.

Meteen werd al duidelijk in de andere wedstrijden dat ieder elftal aan elkaar gewaagd was. Minimale overwinningen, spannende duels en regelmatig stuivertje wisselen. Mariënberg won van Lutten met 2-0 en verloor nipt en zekers niet kansloos van HZVV met 2-1.

In de laatste wedstrijd tegen Dedemsvaart was winst noodzakelijk om achter poulewinnaar HZVV 2e te worden. Achterin gaf doelman Chris Regeling de hele avond geen krimp, hij was altijd attent als de tegenstanders een gaatje wisten te vinden. Ook tegen Dedemsvaart stond hij als een vorst in de goal. De aanvallers van Mariënberg maakten het werk vakkundig af. Met 3-1 werd de halve finale bereikt.

Mariënberg laat hoogstwaarschijnlijk bussen rijden na eerst op zaterdag 8 januari de snertloop en de nieuwjaarsreceptie te hebben gehouden. Voor meer Protos (foto’s en video’s) zie ook : http://marienbergpw.nl.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.