loopclinic aco van elderen

Ter voorbereiding op één van deze wedstrijden wordt door ACO – Van Elderen een loopclinic georganiseerd. Lopers die deelnemen aan de clinic komen goed voorbereid aan de start van de wedstrijd.

Vorig jaar hebben reeds vele lopers de clinic gevolgd en dankzij de goede begeleiding van deskundige, ervaren en gediplomeerde trainers hebben zij de wedstrijd naar tevredenheid uitgelopen. Maar liefst 95% van hen heeft zonder problemen de finishlijn gehaald. De clinic bestaat niet alleen uit looptraining, maar ook de theoretische kant van het hardlopen wordt belicht.

De halve marathon is ‘de groenste van Nederland’ en loopt door het prachtige Vechtdal. Uit reacties van deelnemende atleten van voorgaande jaren blijkt dat deelnemen aan de ‘prachtige halve’ naast soms afzien, ook vooral genieten is van de mooie omgeving. Vanaf het startpunt op de atletiekbaan van ACO – Van Elderen op het nieuwe sportpark Westbroek, gaan de lopers de natuur in. Het parcours is niet alleen erg ‘groen’, maar ook snel.

De start van de clinic is dinsdagavond 1 februari 2011 om 19.00 uur en vindt wekelijks plaats op de atletiekbaan van ACO – van Elderen. De laatste training is op 5 april 2011. Hiervoor betalen de sportievelingen slechts 40 euro waarbij ook nog het inschrijfgeld van de wedstrijd is inbegrepen.

ACO-leden betalen alleen het inschrijfgeld voor de te lopen wedstrijd. Als klap op de vuurpijl krijgen de lopers na afloop van de wedstrijdloop nog twee maanden gratis training bij ACO – Van Elderen.

Geïnteresseerden kunnen alle info vinden op www.acovanelderen.nl of in contact treden met één van de trainers. De trainers Cor Bronk – 0529-454077 (corbronk@hetnet.nl) of Harry Boer – 0529-454110 (harry-jannyboer@planet.nl) geven graag een antwoord op eventuele vragen. Ook kan men zich bij één van hen aanmelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.