Home / archiefcentraal / leden ponyclub nieuwleusen succesvol

leden ponyclub nieuwleusen succesvol

Tijdens een wedstrijd in Kampen behaalde Ilse Bouwknegt met Tsarina een prijs op nhet onderdeel progressief springen klasse B/D. Bryan de Vries op Pompidou sprong naar een vijfde in de klasse L/D, Maik de Vries met Quedor tiende prijs in de klasse B/D. Beiden hebben zich geplaatst voor de finale van de Zilveren Ui.

In Veeningen was er succes voor Naomy Journee met Amanda in de dresuur. Een tweede prijs categorie B L1 met 194 punten. Nikyta Journee met Polsbury Pluco evenaarde dit resultaat met ook een tweede prijs, in de klasse L2 categorie D-E met 184 punten.

Lees ook

USV ontvangt Vilsteren voor de beker

NIEUWLEUSEN – Na een aantal oefenwedstrijden staat zondag voor USV de eerste officiële wedstrijd van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.