Home / archiefcentraal / laatste weekendafsluiting n36 westerhaar uitgesteld

laatste weekendafsluiting n36 westerhaar uitgesteld

OMMEN – Rijkswaterstaat stelt de laatste weekendafsluiting van de N36 bij de aansluiting Westerhaar uit in verband met de weersomstandigheden. Deze weekendafsluiting maakt onderdeel uit van een serie van drie afsluitingen en stond gepland in het weekend van 4 en 5 december.

Rijkswaterstaat bekijkt op dit moment wanneer de laatste werkzaamheden alsnog uitgevoerd kunnen worden. Dit wordt in elk geval 2011. In de afgelopen 2 weekenden is gewerkt aan de invoegstrook richting Almelo. De invoegstrook is daar verlengd. De werkzaamheden aan deze invoegstrook zijn inmiddels gereed. Voor dit weekend stond de verlenging van de invoegstrook richting Hoogeveen op het programma.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.