Home / archiefcentraal / kersttoernooi judokas emsland

kersttoernooi judokas emsland

Op het kersttoernooi dat voor de 27ste keer werd georganiseerd door Budovereniging Hoogeveen is goed gepresteerd. En ondanks het winterse weer gingen er ongeveer vijfhonderdvijftig judoka’s de strijd aan op de judomat. Jamiro Hofman, judoka sportcentrum Emsland uit Ommen (-33kg) ging de strijd goed aan maar mocht helaas niet door naar de volgende ronde. Brons was er voor Gerjan Schepers (-33kg), Noelle Zandman (-30kg) en Aad Zandman (-60kg). Zilver was er voor Antonie Zandman (-42kg). Robin Verbeek (-50kg) en Nina Zandman (-44) stonden op de hoogste trede en namen een gouden plak in ontvangst.

Lees ook

Hervatting voetbalcompetities

DALFSEN/OMMEN – Als het aan de KNVB ligt worden de amateurvoetbalcompetities – in het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.