Home / archiefcentraal / kerstman trekt de slee in broekland

kerstman trekt de slee in broekland

De kerstman trok de arreslee tijdens de optocht. Voor deze keer waren de rollen omgedraaid, het rendier mocht lekker zijn poten strekken in de slee. De stoet trok langs huize Sint Willibrord, daar zaten de bewoners van het verzorgingshuis te genieten van hun kerstdiner en konden ondertussen daarbij de optocht bewonderen.

Er was de bewoners van Boskamp gevraagd om buiten kaarsjes of fakkels te plaatsen. Dit maakte alles dat alles in een glinsterende omgeving werd gehuld. Ook het dorpsplein werd versiert en mede door de aanwezige sneeuw was het plaatje compleet.

Bij terug komst bij de kerk kon iedereen genieten van de levende kerststal waarin kleine Noah, kindje Jezus speelde. De kinderen kregen lekkere warme chocolademelk en de ouders lieten zich de gluhwein heerlijk smaken. Het dorpsplein was sfeervol ingericht en de aanwezige sneeuw maakt daarmee het plaatje compleet.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.