Home / archiefcentraal / kerstdiner reload groot succes

kerstdiner reload groot succes

Terwijl in de keuken hard gezwoegd werd om een heerlijk kerstmaal te bereiden werd er in de eetzaal de gasten vermaakt met een Kerstverhaal. Om helemaal in de sfeer te raken werd er samen kerstliederen gezongen en onderling gezellig met elkaar gepraat.

De deelnemers hebben genoten en samen met de jeugd en de koks kan ieder terug kijken op een geslaagde avond. “Dit is wat we gehoopt hadden, maar nooit verwacht dat het ook zo zou uitpakken” reageerde de organisatie van Reload. Mede dankzij de sponsoren en de vrijwilligers werd dit evenement een groot succes.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.