kerstavond met paragnost lammert begeman

Paragnost-medium Lammert Begeman komt naar Ommen met een paranormale kerstvoorstelling op

woensdag 15 December.

Tijdens een twee uur durende voorstelling zal Lammert Begeman zijn helderziende gaven aan het publiek demonstreren. Aan de hand van voorwerpen en foto’s, deze mogen ook van overleden dierbaren zijn, die iedereen bij aanvang van de avond mag inleveren. Lammert is in staat feiten en waarheden over een persoon te vertellen. Ook kan hij een blik in de toekomst werpen voor een ieder die dat wenst.

Lammert geeft antwoord op brandende vragen over de liefde, persoonlijke situatie, werk en carrière. Maar ook over overleden geliefden, dieren of familieleden. De avond van deze opmerkelijke paragnost zit vol humor, emotie en spanning! En zelfs al ben je de grootste scepticus, Lammert Begeman brengt een onvergetelijke avond met een lach en een traan! Deze avond staat geheel in het teken van de kerst, met cadeautjes, engeltjes en veel meer. Tevens is er verkoop van boeken, kaarten wierrook en vele andere cadeautjes.

Wat brengt 2011? Beleef een gezellige en leuke avond en ga positief het nieuwe jaar in!

Kortom een bijzondere avond!

De voorstelling begint 15 December om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19:30 uur.

Locatie: Theater de Carrousel, Chevalleraustraat 8, 7731 EE in Ommen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.