Home / archiefcentraal / jongenskoor dalfsen zingt kerstliederen

jongenskoor dalfsen zingt kerstliederen

Jongenskoor Dalfsen treedt op zaterdag 18 december in het voetlicht met een kerstviering in Engelse stijl. In de Cyriacuskerk in Dalfsen wordt dan het ‘Festival of lessons and carols’ gepresenteerd. Het koor zingt dan bekende en minder bekende kerstliederen, afgewisseld met korte lezingen die verwijzen naar kerstfeiten.

Vanwege de te verwachten belangstelling zullen er twee concerten worden gegeven. Om 16.30 en om 20.30 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plantage/Schuurman in Dalfsen en bij de kerk aan de Wilhelminastraat.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.