Home / archiefcentraal / jennie lammertsen lid van verdienste 2010

jennie lammertsen lid van verdienste 2010

Het Martin Flier-mixtoernooi is een onderling toernooi voor al haar leden van jong tot oud als afsluiting van 2010. Tijdens dit toernooi voeren gezelligheid en onderlinge rivaliteit de boventoon. Het evenement is vernoemd naar de oprichter van Flash, oud-gymleerkracht van de toenmalige MAVO te Nieuwleusen, de heer Martin Flier. Tijdens het toernooi wordt jaarlijks het lid van verdienste benoemd. Het bestuur van de volleybalvereniging wil hiermee al haar vrijwilligers dankzeggen voor de onmisbare en tomeloze inzet voor het afgelopen jaar.

Voorzitter Theo Post memoreerde in zijn toespraak dat je op Jennie altijd een beroep kunt doen. Zij speelt al bijna dertig jaar actief volleybal bij de vereniging en heeft naast haar lidmaatschap van de vereniging vele functies bekleed. Zij is jarenlang trainer/coach geweest bij de jeugdteams, lid van de technische commissie en een aantal jaren bestuurslid en maakt zich nog steeds verdienstelijk als arbiter tijdens wedstrijden. Samen met Aly de Weerd en Rene Wirtz heeft zij sinds twee jaar de portefeuille wedstrijdzaken onder haar hoede. Kortom een vrijwilliger om trots op te zijn!

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.