Home / archiefcentraal / jaarprijzen 2010 voor pupillen acovanelderen

jaarprijzen 2010 voor pupillen acovanelderen

In de jongste categorie de C-pupillen kregen Eline Dankelman (6 podiumplaatsen op de weg) en Tim Wolters (7xPR) de prijzen toegekend. Bij de B-pupillen werden Suzan Ruitenberg (8xPR) en Lars Weekamp (6xPR) uitverkoren. De prijswinnaars van de A-categorie: Floortje Corbeth en Ruben v.d. Lei (12xPR).

Floortje Corbeth werd vanwege haar hoge ambities, motivatie en trainings- en prestatiedrang haar verdiende wisselbeker uitgereikt. Zij scoorde negen keer een PR, werd tien keer eerste op de weg, drie keer tweede en een keer derde. Voor de aanmoedigingsprijs kwam Ingmar Bouwman in aanmerking vanwege zijn hoge inzet, hij verbeterde acht keer zijn PR, en pakte twee keer goud en twee keer zilver bij wegwedstrijden.

Lees ook

Hervatting voetbalcompetities

DALFSEN/OMMEN – Als het aan de KNVB ligt worden de amateurvoetbalcompetities – in het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.