indoor kerstshow poelier kph in ommen

Het is december, de maand van huiselijke sfeer, gezelligheid en vooral lekker eten. Velen zijn vast al bezig met de voorbereidingen voor de Kerstdagen en dat met name het culinaire gedeelte. Een aanrader is de grote Indoor Kerstshow van de poelier KPH te Ommen.

Tijdens deze grote Indoor Kerstshow, waar 40 meter toonbank staat opgesteld vol met kalkoen, kip en wild, kan men genieten van hapjes en drankjes tijdens de proeverijen die non-stop worden gepresenteerd. Daarnaast is een aantal beeldend kunstenaars uit het Vechtdal aanwezig, worden er echte knieperties gebakken en is er volop vermaak voor de kinderen.

Er zal eveneens een introductie plaatsvinden van het nieuw te bouwen Colombinehuis in Twente. Een team van professionele verzorgers, vakantiebegeleiders en ervaren vrijwilligers zullen in dit zorghuis vakanties gaan verzorgen voor kinderen die constante zorg nodig hebben en vragen. Het is de bedoeling dat niet alleen de zieken maar ook hun gezinsleden zorgeloos kunnen genieten van een vakantie. De poelier KPH het het hart op de goede plek en promoot het Colombinehuis. In elke doos die door het land wordt afgeleverd met kipproducten zit een folder over het Colombinehuis om mensen te informeren en een CD die is opgenomen aan te bevelen.

Bezoekers kunnen tijdens de Indoor Kerstshow gratis kennismaken met een uitgebreid assortiment gebraden kip- en kalkoenproducten, maar ook vaneen groot scala aan gebraden rollades van gevogelte en wild. Alle producten komen uit eigen productie, kwaliteit staat voorop. Het gehele pand is omgetoverd in een nostalgische kerstsfeer en de poelier KPH wil op deze manier het publiek van het Vechtdal bekend maken met alle mogelijkheden van kip en wild.

Wilt u deze Kerst geen boerderij wild dat gemest is maar echt wild en de begeleiding krijgen over hoe men echt wild kan klaarmaken dan kunt u tijdens deze Kerstshow al uw vragen stellen en bereidingstechnieken leren en na afloopt kunt u meenemen wat u graag op tafel wilt zetten tijdens de Kerstdagen. Gelijk een mooi menu samenstellen inclusief de bijpassende sauzen en wijnen, kruiden, stokbrood en de heerlijke, niet dikmakende kruidenboter die KPH zelf heeft samengesteld.

Om helemaal in kerstsfeer te geraken, bent u welkom op deze Kerstshow te Ommen, het is tevens Open Huis, alle deuren gaan open om de gasten een kijkje achter de schermen te gunnen bij een ouderwetse poelier. Het is een dagje vermaak op culinair gebied. Vanaf 13.00 uur zal Vechtdal FM aanwezig zijn om ook de luisteraars een impressie te geven van wat er op deze Kerstshow gebeurt met een special over het Colombinehuis.

U bent welkom op zaterdag 18 december voor de grote Indoor Kerstshow bij KPH aan de Pieter Bruegelstraat 2-4 van 08.00 tot 17.00 uur te Ommen. Het is een dagje vermaak op culinair gebied.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.