Home / archiefcentraal / ijsbaan lemerveld is weer open

ijsbaan lemerveld is weer open

Voor de tweede keer dit jaar kan er op de ijsbaan in Lemerveld geschaatst worden. Vrijdagavond is er door man en macht gewerkt om de baan sneeuwvrij te maken. Na de strenge nachtvorst van afgelopen nacht ligt de ijsvloer er mooi bij.

Om 10.00 uur zal de ijsbaan ‘t Schaatspunt open gaan en kan er genoten worden van ijspret in een haast Anton Pieck-achtige sfeer. Op de website www.ijsbaanlemelerveld.nl kunt u de actuele openingstijden en andere informatie vinden.

Lees ook

Coronavirus zit OZC dwars

OMMEN – OZC zette de seizoenouverture tegen Fit Boys om in een degelijke driepunter. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.