Home / archiefcentraal / het gaat spekglad worden vannacht

het gaat spekglad worden vannacht

Het gaat vannacht spekglad worden op de wegen in het Vechtdal. Langzaam maar zeker trekt een lichte regen vanuit het Noorden over het land. Die regen verandert op de bevroren wegen snel in ijs. De weg wordt dan een spiegel.

In het noorden van het land zijn om die reden vandaag al diverse ongevallen gebeurd met zelfs dodelijke afloop. Politie en KNMI waarschuwen weggebruikers daarom. Niet alleen automobilisten moeten uitkijken, ook fietsen en wandelen gaat gevaarlijk worden.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.