help ik wil een mooie tuin

Niet iedereen heeft groene vingers, maar wel de plannen in het hoofd. Hier wat beschutting, daar een waterpartij en ja, iets verderop van die mooie grote bloemen. Ach toe, hoe heten ze ook alweer…. Herkenbaar?

Een helpende hand in de tuin zou soms goed van pas komen. Annemieke Spijker heeft hiervoor een nieuw concept bedacht, namelijk “de tuincoach”. Zij gaat met mensen mee de tuin in en samen aan de slag. Ze geeft tips voor inrichting, beplanting en onderhoud en fungeert daarnaast als helpdesk. Zo wordt men vanzelf enthousiast over de tuin en blijft het niet bij dagdromen, maar wordt uw droomtuin werkelijkheid.

Groei en Bloei heeft Annemieke uitgenodigd en 19 januari zal zij vertellen over haar werk als tuincoach. Gegevens over deze avond vindt u in de agenda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.