Home / archiefcentraal / goud zilver en brons voor sambokas emsland

goud zilver en brons voor sambokas emsland

Miranda Dankelman(16) kwam uit in de klasse +64 kg, Jasper van Elburg(18) kwam uit in klasse -62 kg, Antonie Zandman (14) kwam uit in klasse -48 kg en Aad Zandman (15) kwam uit in klasse -57 kg. Alle vier gingen ze de strijd goed aan op de sambomat , maar helaas mochten ze geen ronde verder.

Jan-Chistiaan Herbert(18) kwam uit in klasse -74 kg , mocht wel een ronde verder en behaalde een bronzen medaille. Maarten Vervenne (17) Kwam uit in klasse -68 kg, hij behaalde de finale verloor deze en mocht de zilver medaille in ontvangst nemen. Hij won wel een beker voor zijn prestatie en goede technieken en sportiviteit op sambogebied.

Robin Verbeek (13) kwam uit in klasse -48 kg, behaalde even eens de finale en werd kampioen en ontving de gouden medaille. Een goed resultaat en een schat vol ervaring voor de Samboka’s van Sportcentrum Emsland uit Ommen.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.