Home / archiefcentraal / fc twente supportersvereniging den ham

fc twente supportersvereniging den ham

Inmiddels zijn er al een aantal bijeenkomsten geweest om deze supportersvereniging van de grond te laten komen en zijn er diverse contacten met o.a. FC Twente en diverse supportersverenigingen van FC Twente in de regio. De eerstvolgende stap is het organiseren van een informatie-avond voor potentiële leden van supportersvereniging Den Ham. Doel van deze avond is om deze vereniging te presenteren en de support-behoefte te inventariseren van deze supporters.

Een ieder die FC Twente een warm hart toedraagt en wil supporten op welke wijze dan ook, is van harte uitgenodigd om de presentatie bij te wonen en zijn of haar inbreng te leveren om deze supportersvereniging tot een stabiel succes te maken. Op deze avond wordt ook de mogelijkheid geboden om alvast lid te worden van FC Twente Supportersvereniging Den Ham.

Deze avond zal gehouden worden op 10 december a.s. om 20.00 uur in café-restaurant De Beuk, Dorpsstraat 7, 7683 BG Den Ham.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.