Home / archiefcentraal / eindejaarsverkoop afgeschreven boeken en tijdschriften

eindejaarsverkoop afgeschreven boeken en tijdschriften

OMMEN – De bibliotheek aan de Chevalleraustraat doet de afgeschreven boeken en tijdschriften in de verkoop. Voor een klein bedrag kunnen boeken en tijdschriften die niet meer rendabel of actueel zijn, mee naar huis genomen worden. Extra leesvoer voor de donkere dagen van december.

De verkoop die start op donderdag 9 december, vindt tijdens de openingstijden van de bibliotheek plaats en zal tot begin januari duren. Rond de Kerstdagen en Oud en Nieuw is de bibliotheek gesloten op 24 en 31 december. Verder gelden de normale openingstijden.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.