Home / archiefcentraal / druk met reclame sponsort zvo dames

druk met reclame sponsort zvo dames

Het ZVO Dames elftal voetbalt sinds eind november een nieuw voetbaltenue. De dames hadden, als nieuw elftal, bij de Zaalvoetbal Ommen nog geen sponsor voor hun kleding en vonden deze in de vorm van Druk met Reclame & ICT.

De dames waren hier zeer content mee en hebben de sponsoren dan ook met een grote bos bloemen bedankt. De sponsoren Hinko Ruis, Bote de Haan & Pascal Schonewille, van de nieuwe Drukkerij, Reclame bureau en ICT bedrijf wensen de dames dan het komende seizoen ook heel veel succes.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.