drie keer nk brons voor gvo

Het team onder leiding van Jolinda Bokhorst liet zien zich goed staande te kunnen houden in een wedstrijd op zeer hoog niveau. Afgelopen voorjaar nog goed voor twee keer goud in de C lijn, was de druk zwaar om ook in de B lijn te kunnen concurreren met de beste teams van Nederland. Het jeugdteam van GVO bestaande uit Femke en Maaike Lenderink, Laura en Sanne Hirink, Nicole en Ilona Grotemarsink, Ellen Hollak, Serena Holtvluwer en Niamh Koggel had zich eerder tijdens een voorronde geplaatst voor alle vier onderdelen. Brons was er op tumbling, minitrampoline en plank kast. Bij minitrampoline springtoestel werden ze met vijf honderdste punt verschil net vierde.

Trainster Jolinda is terecht erg trots op haar team. “Drie keer derde in de B lijn is echt heel knap” zegt ze. “En heel misschien had er nog meer ingezeten want er waren wel wat pechmomenten”. Zo liep Maaike Lenderink een lichte blessure op bij plank kast, op tumbling werd een foute sprong gemaakt en op minitrampoline springtoestel werden twee vallen genoteerd. “Bij een groepsspring wedstrijd gaat het niet alleen om individuele kwaliteiten maar juist de groepsinzet wordt beloond met de medailles”. Een betere afsluiting van het jaar kon GVO zich niet wensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.