Home / archiefcentraal / derde c1000 vechtdal handbaltoernooi dalfsen

derde c1000 vechtdal handbaltoernooi dalfsen

Verenigingen uit de regio’s Salland, Vechtdal, Veluwe, Arnhem, Twente en de Achterhoek maken hierbij hun opwachting. Op maandag 27 december spelen de D-jeugd en C-jeugd (deel) hun wedstrijden; de B, A en C-jeugd (deel) zijn op dinsdag 28 december aan de beurt. Het jonge en enthousiaste jeugdbestuur van handbalvereniging MizuWaAi Dalfsen heeft het plan opgevat om in de kerstvakantie weer ‘iets’ te doen voor de jeugd.

Na afloop van de succesvolle eerste en tweede editie van het C1000 Jeugd Vechtdal Handbaltoernooi in 2008 en 2009 bleek uit evaluatie dat de deelnemende verenigingen zeer enthousiast waren over de organisatie en het verloop ervan. Voor het jeugdbestuur waren deze lovende woorden een stimulans om in de kerstvakantie van 2010 dan ook weer een jeugd handbaltoernooi te organiseren.

Na het verzenden van de uitnodigingen bleek dit inderdaad een ‘gat in de (handbal)markt’, gezien de grote toestroom met aanmeldingen. De betrokkenheid binnen handbalvereniging MizuWaAi Dalfsen is ook dusdanig goed dat het vinden van de vele vrijwilligers bij de senioren en ouders (scheidsrechters, tafeldiensten, opstellen programma, maken programmaboekje) geen problemen oplevert.

De beide hallen van de Trefkoele werden dan ook vastgelegd van 08.30 ’s morgens tot 18.45 uur ’s avonds. C1000 en Kleinmeulman Mode hebben dit jeugdtoernooi met hun sponsoring mede mogelijk gemaakt. Dit maakt eens temeer duidelijk dat het (jeug)handbal leeft, ook bij ondernemend Dalfsen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.