choco lekkernij valt in de prijzen

Bakkerij Ten Brinke uit Ommen is in de prijzen gevallen met het product ‘Choco Lekkernij’. De bakkerij deed mee aan de uitdaging om een kerstproduct te maken dat onderscheidend is van andere kerstproducten.

Daarom werd er gekozen voor een zacht vruchtenbrood, gevuld met karamel en bakkersroom. Dit broodje wordt vervolgens gedoopt in chocolade en afgewerkt met sterren. Om het af te maken wordt de lekkernij feestelijk verpakt.

De jury vond het product erg lekker en een lust voor het oog. Omdat je de Choco Lekkernij gerust een paar dagen kan laten liggen, is het leuk om te krijgen, maar ook om te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.