Home / archiefcentraal / chantal mag gratis fitnessen

chantal mag gratis fitnessen

Kerst is voorbij en de oliebollen liggen in het vet te spetteren. In december eten en drinken we gezellig wat pondjes erbij. En die moeten er in januari weer af, toch? Sportrijk snapt dit en stond daarom op de kerstmarkt met een verloting waarbij je een half jaar gratis sporten kon winnen

De actie, waarbij de invullers van een kaartje een half jaar gratis sporten konden winnen, heeft veel respons opgeleverd en uit de enorme stapel kaarten is de kaart van Chantal Bos uit Ommen getrokken.

De gelukkige winnares mag een half jaar geheel gratis sporten bij Sportrijk en kan daarbij gebruik maken van alle faciliteiten en groepslessen van de Ommense sportschool, waaronder de nieuwste dans fitness sensatie SH’BAM.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.