carinova organiseert muziek op schoot

De cursus vindt plaats in het Carinovagebouw aan de van Reeuwijkstraat 50. Baby’s vanaf vier maanden en peuters tot vier jaar kunnen meedoen. De kinderen worden ingedeeld bij leeftijdsgenootjes.

Opgave graag vóór 12 januari. Dit kan telefonisch via 0900 – 8662 ( lokaal tarief of via www.carinova.nl. Kosten: 85 euro ( leden van het Carinova Servicepakket betalen 75 euro )

Tijdens de cursus wordt niet alleen gezongen maar ook gespeeld. De tijd vliegt voorbij met liedjes, kringspelletjes, bewegen, luisteren, dansen en muziek maken met speelgoed en muziekinstrumenten. De cursus wordt gegeven door een docent met een gespecialiseerde opleiding ‘Muziek op schoot’.

Kinderen worden geboren met een natuurlijke gevoeligheid voor muziek. Door regelmatig met muziek bezig te zijn wordt deze natuurlijke aanleg verder ontwikkeld. Het samen muziek maken is goed voor de band tussen ouder en kind. Het stimuleert de motoriek, de spraak-taalontwikkeling en de emotionele en sociale ontwikkeling. Maar bovenal is het gewoon leuk en gezellig om samen te zingen en muziek te maken.