borstvoeding de beste start

Carinova gaat ook in het nieuwe jaar door met het organiseren van cursussen. Zo begint op donderdag 20 januari in Ommen de cursus ‘Borstvoeding, de beste start!’.

Deze cursus duurt van 19.30 – 21.30 uur en bestaat uit twee avonden: 20 en 27 januari. De cursus vindt plaats in het wijkgebouw, Jhr. van Nahuysstraat 66, Ommen. Graag opgeven vóór 11 januari. Dat kan bij Carinova, telefoon 0900 – 8662 ( lokaal tarief) . Ook kan men zich opgeven via www.carinova.nl. Doe dit snel, want vol is vol! De cursus is gratis.

Borstvoeding is de beste voeding voor de baby. Borstvoeding geven is iets heel natuurlijks. Toch gaat het niet altijd vanzelf en vergt het wel enige kennis en oefening. Tijdens de cursus krijgt men informatie over de waardevolle eigenschappen van borstvoeding, hoe borstvoeding werkt, het aanleggen van de baby en de combinatie met een baan.

Ook krijgt men veel praktische tips over de eerste dagen, tepelverzorging, regeldagen, stuwing, bijvoeding en het afkolven en bewaren van moedermelk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.