bezoekers welkom terug in vechtdal overijssel

Met het losmaken van een grote strik is gistermiddag de gids Welkom Terug in Vechtdal Overijssel gepresenteerd. Welkom Terug wordt vanaf volgend toeristenseizoen meegegeven aan bezoekers die het Vechtdal verlaten. Doel van het gidsje is het stimuleren van herhalingsbezoek.

De strik die gisteren losgemaakt werd stond symbool voor het woord “ strikken”. Vechtdal Marketing, de uitgever van het gidsje, heeft namelijk Sponsored Media bv weten te strikken om de uitgave te realiseren. Zij hebben op hun beurt weer bekende Nederlanders gestrikt om iets aardigs over het Vechtdal te zeggen.

Ruud Lubbers en Erik Hulzebosch

De BN’ers die aan het woord komen, komen van oorsprong uit het Vechtdal, hebben hier hun tweede woning of wonen hier permanent. Zo vertellen onder meer Ruud Lubbers, Jeroen Krabbé, Frank de Grave, Erik Hulzebosch, Edwin Evers en Kookdominee Han Wilmink over hun favoriete plekjes in het Vechtdal.

Uitchecken

Welkom Terug wordt vanaf volgend seizoen gratis weggegeven bij de toeristisch recreatieve bedrijven in het Vechtdal. Bij het uitchecken in het hotel, het verlaten van een museum of bij het wegrijden van de camping krijgen de bezoekers dit gidsje overhandigd, zodat ze nog een keer terugdenken aan het Vechtdal en thuis ook vrienden en familie enthousiasmeren hun vakantie door te brengen in deze regio.

Verwijzend naar de slogan “ Vechtdal Overijssel. Alle tijd” staat achterin het gidsje een kortingsbon die 10 jaar geldig is, zodat de bezoekers alle tijd hebben om nog een keer terug te komen.

Leader

Het gidsje Welkom Terug is mede mogelijk gemaakt door subsidie van LEADER, provincie Overijssel en de Vechtdal gemeenten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.