Home / archiefcentraal / bergruiters ontvangen schenking van unifonds

bergruiters ontvangen schenking van unifonds

HOONHORST – Onder winterse omstandigheden vond de uitreiking van een bijdrage uit het Unifonds van Univé de Onderlinge plaats in de buitenmanege van Rijvereniging en Ponyclub de Bergruiters uit Hoonhorst.

De heer W. Holsappel, mevrouw C Schuurman, namens Univé de onderlinge en mevrouw L. Bruins, namens de ledenraad van Unifonds overhandigden aan de voorzitter L. Diepman een “cheque “, voor de waterput en sproeiers ter bate van de beregeningsinstallatie die dit jaar in de buitenmanege gerealiseerd is.

Mede omdat de ponyclub flink gegroeid is, en de vereniging dit jaar haar 75 jarig jubileum viert, wilde het bestuur van de Bergruiters de bodem en daardoor het rij plezier voor haar leden verbeteren. De heer Diepman dankte het Unifonds van Univé de Onderlinge voor de bijdrage en benadrukte dat dankzij de medewerking van de Gemeente Dalfsen, de Voetbalvereniging Hoonhorst , v Lenthe Dalfsen Grondverzet, Beltman Machines en door veel zelfwerkzaamheid er een mooie beregeninginstallatie aangelegd kon worden.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

Veel te grote nederlaag voor ASC’62 ASC’62 speelde uit tegen Be Quick’28 in Zwolle en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.